Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 24 apr 2016 / 20:05 uur

Bedrijf verzint babynamen voor 25.000 euro

Zwanger, geld over en geen idee hoe jullie de aanstaande spruit moeten noemen? Geen zorgen. Er is een exclusief Zwitsers bedrijf die je deze taak graag uit handen neemt.

Voor 25.000 euro gaan de knappe koppen van Erflogswelle, zoals het bedrijf heet, maar liefst drie weken in conclaaf om de perfecte babynaam voor het toekomstige kind van hun klant te verzinnen. Voor dat geld krijgt het kind een unieke naam, het bedrijf garandeert dat er niemand anders op de aardbol rondloopt met de naam die zij verzinnen.

Bij het verzinnen van een naam let het bedrijf voornamelijk op zaken zoals de klank het ritme, betekenis en herkomst van de naam, de geschiedenis en culturele achtergrond van de familie van het kind en of de voornaam goed past bij de achternaam.

Mochten drie weken je te lang duren en heb je geen 25.000 euro op je bankrekening staan, dan is er een alternatief. Het New Yorkse bedrijf My Name For Life komt binnen dertig uur met een naam op de proppen voor een paar honderd euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Bedrijf verzint babynamen voor 25.000 euro
Sluiten