Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 apr 2016 / 18:42 uur

Amerikaan verbreekt wereldrecord bingewatchen

Schaam je je soms ook een beetje, als je een hele nacht bent opgebleven om je favoriete serie te kijken? Dat hoeft niet meer! Bonter dan de Amerikaanse Alejandro Fragoso ga je het namelijk echt niet maken.

De 25-jarige Fragoso verbrak dinsdag namelijk het wereldrecord bingewatchen. Een slordige 94 uur keek hij in zijn appartement in Manhattan onafgebroken naar afleveringen van Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Battlestar Galactica, Twilight Zone, Bob’s Burgers en Adventure Start, zo meldt tijdschrift Variety.

Zwaar

De recordpoging begon met drie personen, maar de andere twee deelnemers haakten voortijdig af. En dat was niet onterecht, zo vond Fragoso. De IT-expert erkende na afloop namelijk dat hij zich ook had verkeken op „hoe zwaar het lichamelijk eigenlijk is om voor zo’n idioot lange periode tv te kijken.”

Fragoso was tijdens zijn recordpoging overigens in goede handen. De tv-fan werd vijf dagen lang in de gaten gehouden door softwarebedrijf Cyberlink, dat zijn hartslag in de gaten hield en keek wanneer hij licht begon te hallucineren vanwege het slaapgebrek. Ook was er doorlopend een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records aanwezig.

We have been working on our surprise for about 76 hours now! Stay tuned to find out what we are doing!

Gepostet von CyberLink am Montag, 11. April 2016

Record

Het vorige bingewatch-record stond op naam van vijf Oostenrijkers, die in een maand geleden nog 92 uur achter elkaar televisie keken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerikaan verbreekt wereldrecord bingewatchen
Sluiten