IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 25 apr 2016 / 14:58 uur

Agenten in dorpje in Colorado nemen massaal ontslag

Is er iets vreemds aan de hand in je buurt? In het dorpje Green Mountain Falls in Colorado maak je meer kans een misdaad op te lossen als je de Ghostbusters belt, dan de lokale politie. De agenten zijn namelijk massaal opgestapt. Er is geen enkele agent meer over in het plaatsje.

Burgemeester

Het hoofd van de politie Tom Bradley en zijn drie parttime vrijwilligers zijn half april gestopt, zo meldt KXRM-TV. Bronnen vertellen dat het kwartet niet content was met het beleid van de nieuwe burgemeester Jane Newberry.

Volgens Newberry, die vijf dagen na het massaontslag werd beëdigd, is het niet waar dat haar verkiezing de reden van het vertrek is. „Ik weet niet waar deze roddel vandaan komt.” Volgens Newberry ging Bradley „andere dromen achterna”.

Omkijken

Het kleine dropje heeft slechts 700 inwoners. In de zomer groeit dat tot 1200 inwoners. Tot er nieuwe agenten zijn aangenomen, zorgen El Paso County en Teller County ervoor dat alles op rolletjes loopt in Green Mountain Falls. Volgens Newberry kunnen inwoners van het dorp zich hartstikke veilig voelen. „Het voordeel van ons dorp is dat iedereen naar elkaar omkijkt.”

Reageer op artikel:
Agenten in dorpje in Colorado nemen massaal ontslag
Sluiten