Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 24 apr 2016 / 14:05 uur

Achter deze zoete foto schuilt een tragisch verhaal

Op het eerste gezicht is dit een hartverwarmende foto, maar de waarheid achter het plaatje is ontzettend tragisch. De Australische Glynn houdt namelijk zijn pasgeboren dochtertje Willa vast, terwijl de moeder van de kleine meid vlak daarvoor stierf.

De vrouw van Glynn, Amanda Sheppard, liep tijdens de bevalling complicaties op waaraan ze uiteindelijk overleed, zo weet The Independent.

Apetrots

Wat misschien wel de mooiste dag uit zijn leven had moeten zijn, eindigde dus in een tragedie. Hun dochter zal haar moeder nooit kennen. De dappere Glynn deelde afgelopen woensdag alsnog de foto op Facebook van zijn dochtertje dat via een keizerssnede ter wereld was gekomen. Ondanks het verlies van haar moeder, is hij natuurlijk hartstikke blij met het meisje en niet te vergeten ook erg trots op haar.

GoFundMe-pagina

Omdat het een enorm verlies is voor Glynn, Willa en beide families heeft Teagan Govaars, een vriendin van de Australiër, een GoFundMe-pagina opgezet.

De weduwnaar is erg dankbaar voor al het geld wat aan hem geschonken is, waarmee de vader bijvoorbeeld in de toekomst studies voor zijn dochtertje kan betalen. „Willa en ik, maar ook onze families, willen iedereen bedanken die een bijdrage hebben geleverd. Ik weet dat Amanda enorm trots zou zijn op jullie, omdat ze exact hetzelfde zou gedaan hebben", vertelde Glynn op het crowfundingplatform aan de geldschieters.

Inmiddels is er al 16.307 euro ingezameld voor de vader en zijn dochtertje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Achter deze zoete foto schuilt een tragisch verhaal
Sluiten