Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 24 apr 2016 / 17:10 uur

Acht footballspelers vast in veel te kleine lift

Vaak heeft een lift een gewichtslimiet van een paar honderd kilo tot wel 1000 kilo. En meestal hoeven jij en je vrienden hier geen rekening mee te houden wanneer jullie in de lift stappen. Die 1000 kilo redden jullie waarschijnlijk toch niet. De zaak verandert echter wanneer een groep American footballspelers uit de eerste divisie met zijn allen in een klein liftje stapt.

Dat er een limiet zit aan het aantal kilo’s dat een lift aankan, hebben acht footballspelers van de University of Southern California vrijdag aan den lijve ondervonden. De mannen stapten in een lift en kwamen vast te zitten omdat ze met zijn allen 300 kilo te zwaar waren, dat meldt Mashable

Videoverslag

Speler Zach Banner was zo vriendelijk live verslag van het voorval te doen op Twitter. Er zitten dramatische en hilarische updates tussen van hoe het met de groep gaat. Inmiddels zijn de mannen bevrijdt. Bekijk de filmpjes hieronder.

In het begin zag het er allemaal nog wat somber uit.

De brandweer kwam, maar kon de groep niet direct bevrijden. Daarom werden de sportmannen voorzien van drinken en snacks.

De mannen zaten inmiddels al meer dan een half uur vast in de kleine lift en het werd heet.

Dan laat iemand een scheet en begint het gegiechel.

Om de tijd te doden besluiten de footballspelers uiteindelijk maar liedjes te gaan zingen.

Tot slot begeeft de batterij van Zach zijn telefoon het. Gelukkig kunnen we nog net horen hoe een van de brandweermannen de jongens goed in de zeik neemt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Acht footballspelers vast in veel te kleine lift
Sluiten