Puck Roest
Puck Roest Good vibes 4 mrt 2016 / 20:40 uur

Zo maak je een speelkeukentje van kartonnen dozen

Speelgoed is vaak hartstikke duur en kinderen hebben ook binnen mum van tijd geen interesse meer in hun nieuwe speeltjes. Een Filipijnse moeder maakte zelf een speelkeuken voor haar 1-jarige dochtertje en besloot het productieproces op het Facebookpagina te delen.

Moeder Rodessa Villanueva-Reyes wilde haar dochtertje graag een speelkeuken cadeau doen maar had helaas het budget niet voor. Daarom verzamelde ze een aantal kartonnen dozen en besloot te gaan knutselen.

Het resultaat is verbluffend en de foto’s van het zelfgemaakte keukentje werden dan ook veelvuldig gedeeld en geliket. Bekijk de voor- en na-foto’s hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo maak je een speelkeukentje van kartonnen dozen
Sluiten