Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 14 mrt 2016 / 08:40 uur

Zeehond gaat elke dag op visite bij visrestaurant

Een restaurant in Dublin heeft te maken met een heel bijzondere vaste gast. Een zeehond die de naam Sammy heeft gekregen, vindt de vis in zee eigenlijk niet zo lekker. Dus steekt het beest elke dag de weg over om het restaurant met een bezoekje te verblijden.

Blij zijn ze bij het Lighthouse Seafood Restaurant alleen niet echt met hun stamgast, zo schrijft Metro UK. Dus proberen de werknemers Sammy elke dag weg te jagen. Soms met een stoel, soms met een afleidingstactiek zoals een stukje vis. Maar zo af en toe krijgt het beest ook wel wat te eten, zoals ook te zien is aan zijn flinke postuur.

De zeehond komt uit het water dat grenst aan het restaurant. Het is zelfs zo erg, dat het beest nu ook meerdere keren per dag komt om wat eten te schooien. Op een filmpje dat op Youtube verscheen, is te zien hoe Sammy na een mislukte poging voor eten weer terugloopt naar het water, om het even later toch weer te proberen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeehond gaat elke dag op visite bij visrestaurant
Sluiten