Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 21 mrt 2016 / 16:00 uur

Werknemer krijgt te laat betaald: pakt baas aan

Een bouwvakker die helemaal klaar was met zijn baas heeft het heft in eigen hand genomen en de man een lesje geleerd op zijn eigen, op zijn minste bijzondere, manier. Volgens verschillende reacties zou de man te laat betaald hebben gekregen.

De man is niet vies van een beetje gevaar en gebruikt een kettingzaag om door een aantal houten frames te zagen die een gebouw omhoog lijken te houden. Dan verschijnt ‘will learn the hard way’ in beeld: de baas moet duidelijk een lesje leren.

Wraak

Wat de man nu precies aan het doorzagen is, wordt niet helemaal duidelijk, maar het zou het bouwproject van de man zijn. Hij zou dit gebouwd hebben en zou daarvoor betaald krijgen, maar dat kreeg hij dus niet en daarom vernielde hij het werk weer, uit wraak.

Het filmpje werd op de Facebook-pagina van Uptrend Engineering & Construction Facebook geplaatst met als bijschrijft: ,,Als de baas van deze man zijn medewerkers niet op tijd betaald… Moet hij op de harde manier leren dit nooit meer te doen."

Of de man nu wel zijn geld heeft gehad is onbekend, waarschijnlijk kreeg hij wel een flinke preek en/of zijn ontslag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Werknemer krijgt te laat betaald: pakt baas aan
Sluiten