IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 7 mrt 2016 / 19:05 uur

Werkloze man schrijft rap op Eminem’s ‘Stan’

Geen werk kunnen vinden kan een mens tot waanzin drijven. De hele dag solliciteren en thuiszitten is voor niemand leuk. Dus zoek je andere manier om jezelf een beetje te kunnen vermaken. Dat deed ook Lewis Kenny. Hij herschreef het nummer Stan van Eminem.

For all those still trying to find a job. Inspired by Stan by Eminem.Still Trying And NothingDear Employers, I wrote…

Gepostet von Lewis Kenny am Sonntag, 6. März 2016

„Beste werkgevers, ik schreef jullie maar ik hoorde niks terug”, schrijft hij. „Misschien heb ik emailadressen verkeerd geschreven. Maar fuck, wat is er aan de hand? Mijn vriendin is zwanger, ik word vader." Net als in het nummer Stan vraagt Lewis zich af waarom hij geen reacties krijgt van zijn potentiële toekomstige werkgever.

De aangepaste songtekst van Lewis staat er nog geen 24 uur op, maar is inmiddels al ruim 150 keer gedeeld. Als dit Lewis geen baan op gaat leveren, weten wij het ook niet meer.

Fan

Het nummer Stan gaat over een jongeman die onwijs fan is van Eminem. Hij staat gerust uren in de kou voor een handtekening en heeft een tatoeage van de rapper. Als Eminem keer op keer niet reageert op zijn fanmail, bindt hij zijn zwangere vriendin vast, stopt hij haar in de kofferbak en stapt hij met een flinke sloot alcohol op achter het stuur. Stan rijdt met zijn zwangere vriendin van een brug af en overleeft het voorval niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Werkloze man schrijft rap op Eminem’s ‘Stan’
Sluiten