Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 18 mrt 2016 / 16:59 uur

Wat doet deze koe op het dak van dit huis?

Koeienliefhebber of niet, iedereen krijgt bij het zien van deze foto even een hartverzakking of vraagt zich in elk geval af hoe dit in vredesnaam mogelijk is. Want wát moet het grote dier boven op een dak?

De bizarre optische illusie trok de aandacht van voorbijganger Ian Wilson die direct zijn camera erbij pakte. De 46-jarige wandelde door de straten van het Britse South Devon toen hij het bijzondere tafereel passeerde. De koe leek grazend over een woning te lopen.

Camera

„Het was laat in de middag toen ik in de verte een paar koeien over het dak van een huis zag lopen”, vertelt hij aan Plymouth Herald. „Gelukkig had ik mijn camera bij de hand en kon ik een paar foto’s maken.”

Natuurlijk dachten de koeien niet echt dat ze allemaal het paard van Sinterklaas waren. „Het werd al snel duidelijk dat de koeien graasden in een weiland achter het huis, maar de illusie van veraf was geweldig!”

Reageer op artikel:
Wat doet deze koe op het dak van dit huis?
Sluiten