Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 2 mrt 2016 / 11:50 uur

Waaghals? Probeer deze glazen glijbaan maar eens

Jij daar waaghals! Is niets jou snel, hard of hoog genoeg? Dan hebben ze in Los Angeles wat voor je bedacht. Binnenkort kun je daar een glazen glijbaan betreden, waarmee je van de 70ste naar de 69ste verdieping kunt glijden. Trillen de beentjes al?

De glijbaan bevindt zich op zo’n 300 meter hoogte en het enige wat jou dan scheidt van een fijne glijder of een doodsmak is een glazen plaat. Hij bevindt zich aan de zijkant van de hoogste wolkenkrabber van Los Angeles, de US Bank Tower.

Als je deze adrenaline-kick dan overleefd hebt, beland je na tien meter glijden op een platform. Vanaf dat platform heb je een prachtig uitzicht over de stad en dat allemaal maar voor zo’n zeven euro.

Mocht je toch niet echt durven: op de zeventigste verdieping bevindt zich ook een bar, kun je jezelf nog wat moed indrinken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waaghals? Probeer deze glazen glijbaan maar eens
Sluiten