Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 10 mrt 2016 / 16:05 uur

Vrouw rijdt van klif af nadat kat vermist blijkt

Een vrouw ging in het Engelse East Yorkshire wel heel ver toen haar kat vermist bleek te zijn. Ze besloot een einde aan haar leven te maken door van een klif af te rijden met haar auto.

Verdwenen

Het begon allemaal toen de 44-jarige Sophie Walker samen met haar vriend thuiskwam van een uitje en nergens haar trouwe viervoeter kon vinden. Waar ze ook keek, het beestje was nergens te bekennen. Een getuige hoorde dat het stel in een ruzie verwikkeld raakte om de kat. Sophie wilde midden in de nacht de buurt omspitten op zoek naar het huisdier, haar vriend wilde dat ze rustig bleef en de dag erna haar zoektocht vervolgde.

„Ze begon agressief te worden en de verschrikkelijkste dingen te schreeuwen”, aldus haar vriend Jonathan. „Ik zei haar dat ze beter bij haar zus kon overnachten die nacht.”

Tevergeefs

Op beveiligingsbeelden is te zien dat Stephanie midden in de nacht stopte bij een Tesco benzinestation. Daar vond ze de kat, maar helaas lukte het haar niet om het beest in de auto te krijgen. Een half uur lang blijft ze bezig met het traceren van de kat, maar zonder succes. Het beestje was verdwenen.

Toen nam Stephanie een heftige beslissing. Ze schreef op Facebook ,,Heb er genoeg van. Hou van jullie. Einde.” en reed haar Volkswagen van een klif. Het was dezelfde klif als waar ze en jaar daarvoor de as van haar vader over heen had gestrooid. Hij was daar namelijk om het leven gekomen door een auto-ongeluk.

Ongeloof

Stephanie kwam direct om het leven toen ze haar auto van de klif reed, meldt Metro UK. Haar familie is geschokt. De vrouw had namelijk geen tekenen vertoond van depressie. „Ik heb het gevoel dat Steph zich van het leven heeft beroofd toen ze zich eventjes niet goed voelde”, zegt haar zus Emma. „Ik heb het gevoel dat het een impulsieve actie was.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt van klif af nadat kat vermist blijkt
Sluiten