Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 15 mrt 2016 / 12:55 uur

Vrouw overleeft val van vier verdiepingen met auto

Een vrouw uit het Amerikaanse Towson (nabij Baltimore) mag wel van zeer veel geluk spreken. Ze viel maandagochtend met haar auto vanaf de vierde verdieping van een parkeergarage, maar wonder boven wonder is ze niet zwaar gewond geraakt.

Ook heeft de auto bij de landing geen omstanders verwond, waardoor het incident met een sisser afliep. Toch is het onbegrijpelijk dat de vrouw geen ernstige verwondingen heeft. De auto kwamen namelijk niet op zijn wielen, maar op zijn kop op de stoep naast de garage terecht.

Naar de precieze oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzoek gedaan, zo meldt de politie op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw overleeft val van vier verdiepingen met auto
Sluiten