Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 31 mrt 2016 / 12:10 uur

Vrouw geeft peperduur vrijgezellenfeest voor hondje

Een knalroze limousine, een groot feest, een prachtig jurkje met sluier en een mannelijke stripper die een erotische act opvoert. Dit klinkt als een vrijgezellenfeest waar menig vrouw erg blij mee zou zijn. Het feest werd alleen niet georganiseerd voor een dame, maar voor een hond. Een Britse vrouw gaf omgerekend ruim 7600 euro uit voor het vrijgezellenfeest van haar tot op het bot verwende chihuahua Chi Chi.

De Engelse hondenfanate en trimsaloneigenaresse Helen Turner, het baasje van Chi Chi, uit het kustplaatsje Bournemouth geeft jaarlijks ruim 30.000 euro uit aan haar acht trouwe viervoetertjes. Een extravagant feest voor Chi Chi en haar aanstaande reutje Harvey mocht dan ook niet ontbreken.

„De band die Chi Chi en Harvey hebben is uniek. Normaal gesproken moeten chihuahua’s niets hebben van andere hondenrassen. Met Harvey kan Chi Chi echter prima opschieten”, vertelt Turner aan Daily Mail.

Beste van het beste

De trouwdatum van het verloofde paar is nog niet bekend. „Misschien in september”, zegt Turner. Als het zover is, trekt de vrouw haar portemonnee weer. „Dit feest was al aan de dure kant, maar ik gun mijn dieren het beste van het beste.”

Op het vrijgezellenfeest waren twee als flamingo’s verklede butlers, verantwoorde zalmknabbels, hondencocktails van vleesbouillon. Chi Chi had zelfs haarextensions in haar vacht en haar nageltjes waren gedaan. Turner schaamt zich niet voor het feit dat ze ook een stripper inhuurde voor het festijn. „Dat was leuk voor Chi Chi en Harvey, maar natuurlijk ook voor mij.”

Na hun huwelijk zullen Chi Chi en Harvey elkaar helaas nog nauwelijks zien, voorspelt Turner. „Ze gaan niet samenwonen, Harvey is namelijk niet van mij. Misschien dat ze elkaar tijdens het uitlaten nog een tegenkomen”, besluit de vrouw.

Reageer op artikel:
Vrouw geeft peperduur vrijgezellenfeest voor hondje
Sluiten