Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 19 mrt 2016 / 13:40 uur

Vrouw bedenkt ‘booby trap bh’ met mes en pepperspray

Nadat Jennifer Cutrona bruut werd aangevallen door een man, besloot ze iets te verzinnen om een dergelijk moment te kunnen voorkomen in de toekomst. De vrouw bedacht een beha met een ingebouwd mes of pepperspray.

Jennifer trainde een jaar geleden voor een marathon toen ze in de bossen van Texas plotseling door een man werd vastgegrepen. Ze kreeg de schrik van haar leven en vreesde dat ze haar twee zoons nooit meer zou zien. Gelukkig liep het allemaal goed af, maar Jennifer wist meteen dat haar iets te doen stond om vrouwen in soortgelijke situaties te kunnen helpen. Ze bedacht de ‘booby trap’ beha en bracht hem op de markt.

Twee varianten

Inmiddels is er een variant met een mes te bestellen voor 48 euro (de ‘just in case knife bra’) en eentje met pepperspray voor 44 euro (de ‘just in case pepperspray bra‘). De laatste bevat blauwe verf, waardoor politie later in staat is om de aanvaller op te sporen.

Jennifer hoopt niet dat de beha vrouwen bang gaat maken. „Ik heb de beha niet uit angst ontworpen of met het doel om in angst te leven. Ik heb het gedaan om vrouwen voor te bereiden, voor het geval dat.”

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw bedenkt ‘booby trap bh’ met mes en pepperspray
Sluiten