Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 4 mrt 2016 / 17:10 uur

Video: Vaatwasser klinkt als gebrul T-Rex

Een Australiër werd opgeschrikt door een geluid wat leek op het gebrul van een T-Rex toen hij zijn vaatmachine opendeed. Hij besloot het merkwaardige geluid op film vast te leggen.

Onverwachts

Als de klep van de machine opengaat, lijkt het gebrul van een T-Rex eruit te komen. De eigenaar van het apparaat heeft geen idee hoe en wanneer het geluid er is gekomen. „Mijn vaatwasser is een beetje oud en hij heeft nooit echt goed gewerkt. Het geluid was onverwachts en ik schrok ervan", schreef hij bij de video.

Wat denk jij? Heeft het wat weg van een T-Rex brul of is het onzin? Ter vergelijking heeft Viral TV een fragment uit de film Jurassic Park achter de video van de Australiër gemonteerd. Bekijk hier de beelden:

https://www.youtube.com/watch?v=OepsZGCRy6c

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Vaatwasser klinkt als gebrul T-Rex
Sluiten