Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 4 mrt 2016 / 20:10 uur

Verbrande hond heeft nu baantje bij de brandweer

Hondje Jake was nog maar een puppy van negen maanden toen hij iets verschrikkelijks meemaakte. Het diertje zat gevangen in een huis toen er brand uitbrak. De brandweer wist hem niet alleen te redden, maar zorgde er ook voor dat hij een nieuw baantje kreeg.

Wonder

Jake had brandwonden over zijn hele lichaam na het ongeluk, maar overleefde het wonder boven wonder. Helaas wilde zijn baasjes echter niets meer met hem te maken hebben toen hij werd behandeld voor zijn wonden. Brandweerman William Lindler besloot daarom de pup te adopteren. En nu hij groter en helemaal hersteld is, heeft Jake zich ontpopt tot een ware brandweerhond.

Regelmatig gaat de hond mee op pad met de brandweermannen van de Hanahan brandweerkazerne of slaapt hij bij zijn baasje William tijdens nachtdiensten. De twee zijn onafscheidelijk geworden. ,,Ik zou willen dat Jake weet dat hij ondanks zijn brandwonden nog steeds prachtig is”, aldus Lindler tegen ABC News.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verbrande hond heeft nu baantje bij de brandweer
Sluiten