Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 13 mrt 2016 / 09:50 uur

Tweelingbroertjes (2) vallen in vijver, verdrinken

Een afschuwelijk drama heeft zich voltrokken in Schotland. In het plaatsje Kirkcaldy zijn de tweelingbroertjes Shaun en Rhys overleden nadat ze onopgemerkt in een vijver waren gevallen en verdronken.

Het gebeurde zaterdagochtend. Toen de ouders erachter kwamen dat hun 2 jaar oude tweeling in het water was gevallen, belden ze meteen de hulpdiensten. Een ambulance bracht de jongetjes met spoed naar het ziekenhuis, maar het was te laat. Beiden overleden aan de gevolgen van verdrinking.

Oorzaak onbekend

Hoe het mogelijk is dat de jongetjes onbewaakt in de buurt van de vijver konden komen is onbekend. De ouders zijn momenteel in shock, meldt Mirror. „Het is enorm verdrietig en ons hart gaat uit naar de familie”, zegt een woordvoerder van de gemeente. „Ik kan me niet voorstellen wat de familie nu doorstaat. Het is de grootste nachtmerrie van elke ouder. Ook de buurt is in shock.”

De politie doet nu onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweelingbroertjes (2) vallen in vijver, verdrinken
Sluiten