Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 21 mrt 2016 / 20:50 uur

Tim Hofman moet KORFBALR-truien terugtrekken

Tim Hofman wordt helaas geen miljonair. Hij won onlangs de pot bij in het televisieprogramma ‘Wie Is De Mol?’ en dacht zijn fortuin te kunnen uitbreiden. Als parodie op het kledingmerk BALR kwam hij met truien met de tekst KORFBALR.

Helaas wordt zijn idee niet echt gewaardeerd door BALR. In een mail krijgt de tv-presentator het dringende verzoek te stoppen met zijn activiteiten en de truien met woordspeling te verkopen. Dit omdat het een inbreuk op hun merkrechten zou zijn. Zijn eigen trui mag hij waarschijnlijk wel gewoon nog dragen.

Het initiatief kon tot de mail van de advocaat op flink wat positieve respons rekenen, zo blijkt uit de cijfers die Hofman kan overleggen. „Het waren 35 leuke minuten en ruim 500 pre-orders. Ik was bijna miljonair gek.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Hofman moet KORFBALR-truien terugtrekken
Sluiten