Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 3 mrt 2016 / 14:15 uur

Test: zijn deze quotes van Trump of Hitler?

Je zou denken dat Donald Trump-aanhangers precies weten waar hun favoriete leider-in-spé zich precies over uit laat. Een Amerikaanse YouTubekanaal besloot dit te testen en legde op straat wat quotes voor aan zijn fans. Maar die waren eigenlijk niet afkomstig van Trump, maar Adolf Hitler.

Beladen onderwerpen

De mensen hebben geen idee dat ze luisteren naar de quotes van de Führer. Na elke voorgelegde uitspraak geven ze aan dat ze het eens zijn met wat Trump ermee bedoelt. Zo heeft een man geen problemen met de volgende quote: ‘Iedereen die de lucht groen verft en het gras blauw, gesteriliseerd moet worden.’

https://www.youtube.com/watch?v=5NzhQWcc7h4

Oftewel, de Trump-fans zijn het roerend eens met Hitler’s uitspraken over sterilisatie en migratie. Iets om over na te denken…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Test: zijn deze quotes van Trump of Hitler?
Sluiten