Metro
Metro Good vibes 27 mrt 2016 / 21:10 uur

Slaapmutsje: Fajah Lourens

Toen H. Spatel op zoek ging naar een lekker hapje voor vandaag kon hij zijn ogen niet geloven. Hij was er heilig van overtuigd dat Fajah Lourens – ex-soapie, dj, maar vooral een lust voor het oog – al was opgenomen in het Slaapmutjesarchief, maar dat bleek niet het geval te zijn. Een schande.

Fajah traint zich suf, en al houdt Spatel doorgaans van een flink stukje vlees met mooie rondingen; voor deze schoonheid maakt hij graag een uitzondering. Want de dame die aan de weg timmert als dj heeft een paar prachtige kadetten waar je u tegen zegt.

Leuke bijkomstigheid: de exotische Fajah is sinds kort weer vrijgezel. Wellicht biedt het hoop voor Spatel, al zal hij dan toch eerst zelf een bezoekje moeten brengen aan de sportschool om indruk op haar te kunnen maken. Tot die tijd likt hij zijn vingers af bij de fijne kiekjes.

https://www.instagram.com/p/BDLISPCRWwN/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Slaapmutsje: Fajah Lourens
Sluiten