Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 14 mrt 2016 / 21:25 uur

‘Sexy mannen vervangen vrouwen bij Miljoenenjacht’

Wie wel eens naar Postcodeloterij Miljoenenjacht heeft gekeken, kan ze niet gemist hebben. De 26 mooie dames die met de koffers de trappen af komen lopen. Alleen aan dat fenomeen moet maar eens gesleuteld worden.

Tenminste als het Johanna Kommerie‎ ligt, wordt de formule eens omgegooid. ,, Iedere keer 26 ‘koffer-girls’ het koffertje laten openen is op den duur een beetje saai”, zo schrijft ze op de Facebook-pagina van de loterij. ,,Niets ten nadele van deze prachtige dames, maar wij (ik spreek voor het gemak maar even voor heel veel vrouwen én mannen) zouden ook graag eens een keer zien dat deze koffertjes geopend worden door een stel knappe ‘koffer-guys’!”

Volgens Kommerie zou presentatrice Linda de Mol er ook baat bij hebben. ,,Ik neem aan dat jij, als bedenker van homoglossy L’Homo, dat zelf ook wel een strak plan vindt."

Afspraak

,,Natuurlijk is het fijn om eerst even te checken of dit idee draagvlak heeft. Ik durf echter te wedden dat dit idee binnen no-time 1000 likes heeft”, zo stelt ze. “Zullen we afspreken dat wanneer dat gebeurt, jij binnenkort de koffertjes in Miljoenenjacht door 26 knappe mannen laat openen?”

Inmiddels is de doelstelling lang en breed bereikt. Op het moment van schrijven heeft ze namelijk al ruim 38.000 likes ontvangen en ook is het bericht al zeshonderd keer gedeeld.

https://www.facebook.com/postcodeloterij/posts/1292466487433985

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Sexy mannen vervangen vrouwen bij Miljoenenjacht’
Sluiten