Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 6 mrt 2016 / 22:02 uur

Seksende strippers jagen klanten Spa Castle weg

Zie jij ook altijd van die kleffe stelletjes in de spa? Het is ook wel moeilijk om in die warme, stomende omgeving van je (half-)naakte partner af te blijven natuurlijk… Maar The Spa Castle in Queens heeft hier toch een serieus probleem mee.

Klanten klagen massaal over hoe het er daar op zondagochtend aan toe gaat. Als de meeste mensen daar willen komen om heerlijk te genieten van de zondagochtendrust, komt er ook elke week weer een lading strippers uit hun nachtdienst.

Zij duiken dan vaak nog dronken in het water en feesten en seksen erop los met elkaar. Een werknemer vertelde The Post: ,,We openen om 6 uur ’s ochtends en dan komen er veel strippers om even te ontladen. Dan wordt er veel naakt gezwommen en de meisjes zoenen elkaar en feesten. Het lijkt hier dan meer een set van een pornofilm.”

The Post vond het reden genoeg om zelf eens een kijkje te nemen bij de spa en wat vonden ze? Vrouwen in pakjes die helemaal los gingen met elkaar en seks hadden onder water.

De laatste zondag dat ze gingen kijken was er een breed publiek aanwezig: van kleuters tot bejaarden, maar dat stopte de feestende bende niet. Een groep van vijf heftig getatoeëerde twintigers had seks met elkaar in het zwembad.

Strippen

Met housemuziek op de achtergrond besloot een van de vrouwen te strippen, tot ze volledig naakt was. Andere vrouwen moedigden haar aan, terwijl de vrouw met haar borsten speelde. Ondertussen vroeg iemand anders zich hardop af of ze al naar de drankwinkel konden, het was toen 9 uur ’s ochtends.

,,We hebben een groot probleem met klanten die seks hebben in het zwembad en het management weet niet hoe ze ermee om moet gaan" zegt de medewerker. ,,Praktisch elke dag worden er stelletjes betrapt die seks hebben in de zwembaden. Ze denken het stiekem te doen, maar dat doen ze niet. Als je iemand op iemands schoot ziet wiebelen weet je wat er gebeurt."

De spa is de grootste in New York City, met 300.000 bezoekers per jaar. Slechts enkele dagen na het onderzoek van The Post heeft de gezondheidsafdeling van de stad alle baden van de spa gesloten. Volgens hen zou het wellness centrum niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Verdrinking

Aanleiding zou een incident zijn waarbij een 6-jarig meisje bijna verdronk, omdat ze met haar haar vast bleef zitten in een afzuigsysteem. In december van 2014 werd er ook al een dode man gevonden in de spa. De 84-jarige man werd gevonden op de bodem van een buitenbad, de man had een hoge bloeddruk en last van zijn hart.

Wanneer de spa weer volledig open zal gaan en of er dan wel iets gedaan wordt aan de vele vrijpartijen, dat is onbekend. Wel zijn sommige sauna’s en douches alweer open, de baden blijven voorlopig dicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Seksende strippers jagen klanten Spa Castle weg
Sluiten