Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 6 mrt 2016 / 10:12 uur

Potloodventer maakt selfies langs snelweg

Een wegeninspecteur van Rijkswaterstaat keek zaterdagochtend gek op toen een man zijn geslachtsdeel liet zien aan voorbijrazende automobilisten op de A2. Dat was nog niet het vreemdste: terwijl de potloodventer druk zijn penis aan het showen was, maakte hij selfies.

Geen zin

Na het geven van een waarschuwing besloot de inspecteur de situatie te laten zoals het was. Maar blijkbaar had de man geen zin om te stoppen. De politie plukte hem later die avond bij Vinkeveen van de weg. Dat meldt AD.

Tot een goed gesprek kwam het niet. De potloodventer was duidelijk onder invloed van drank en drugs. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Reageer op artikel:
Potloodventer maakt selfies langs snelweg
Sluiten