Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 23 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Politie zoekt jochie dat hielp opruimen na wedstrijd

De politie heeft om hulp gevraagd bij de opsporing van een jongetje dat na een Premier League wedstrijd tussen Newcastle Utd en Sunderland hen hielp met opruimen.

Nadat het grootste deel van de 52.000 toeschouwers het stadion had verlaten, bleef de jonge fan achter om de agenten te helpen met het opruimen van al het afzetlint van de politie buiten het stadion.

Help us find the little derby day helper. Police in Newcastle want to identify a little boy who helped them after the derby match.After the full time whistle on Sunday, and when the majority of the 52,000 supporters had left St James' Park, one little boy stayed behind to help officers clear up police tape from an area outside of the stadium.CCTV footage from Strawberry Place that had been used to monitor the supporters as they were leaving the ground captured the moment the little lad helped police collect the rolls of police tape and make sure the area was left nice and tidy.Police are appealing for the little boy’s parents or guardians to make contact with them so they can thank him for his hard work and efforts on match day. Northumbria Police Operations Commander, Chief Superintendent Steve Neill said: "We'd love for this little boy and his parents or guardians to contact us so we can arrange to say thank you properly for the helping hand he gave our officers on Sunday after the match."He played his part in what was a very successful policing operation on derby day and it’s only right that he gets his thanks from myself and the force for the work he put in."Police are appealing for the little boy's parents or guardians to make contact with them by ringing 101 and asking to speak to central Chief Inspector Alison Best. Or by emailing 7661@northumbria.pnn.police.uk.

Gepostet von Northumbria Police am Mittwoch, 23. März 2016

Bedanken

De lokale politie wil nu graag de jongen, waarvan ze denken dat die rond de tien jaar is, en zijn familie bedanken.

„We willen graag dat deze kleine jongen en zijn ouders of voogden contact met ons opnemen, zodat we het jochie kunnen bedanken voor de helpende hand die hij onze agenten gaf na de wedstrijd van zondag", aldus Officier Steve Neill.

De actie van de jongen staat in schril contrast met de actie van een man in 2013 toen een Newcastle fan na een verlies van 3-0 een politiepaard sloeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie zoekt jochie dat hielp opruimen na wedstrijd
Sluiten