Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 21 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Politie ontdekt wietplantage door weggelopen kleuter

De politie van Port Macquarie heeft afgelopen per toeval een wietplantage ontdekt en opgerold. Middenin de nacht liep er een kleuter van drie in niets meer dan een luier over straat. Toen de politie hem thuisbracht, ontdekten de agenten de plantjes, zo schrijft het Laatste Nieuws.

De ouders van het driejarige jochie waren namelijk niet thuis. Zijn twee broers van achttien en zestien waren wel aanwezig, maar al snel bleek de vierde telg van de familie, een jongen van acht, te ontbreken. De politie ging op zoek naar de jongen en stuitte bij toeval op de forse plantage.

Niet alleen de aanwezigheid van de plantage viel op, ook de slechte staat van het huis en de koelkast met enkel een melkpak en twee schijven watermeloen sprongen in het oog. Genoeg reden voor de politie om de kinderen uit het huis te halen. De moeder zal zich spoedig voor de rechtbank moeten verantwoorden voor het in gevaar brengen van haar kind(eren) en haar betrokkenheid bij het telen van wiet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie ontdekt wietplantage door weggelopen kleuter
Sluiten