Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 21 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Pijnlijk: niet iedereen vindt paashazen leuk

De paashaas is over het algemeen een vredelievende, rondhuppelende eitjesuitdeler, maar ook de paashaas heeft zijn dag weleens niet. En een winkelende vader heeft dat aan den lijve moeten ondervinden, hij kreeg rake klappen van de haas. Dat ongebruikelijke tafereel werd zondag op video vastgelegd in een winkelcentrum in New Jersey.

Een als paashaas verklede man was door het Amerikaanse winkelcentrum ingehuurd zodat kinderen met hem op de foto konden. Toen een klein meisje daarbij van een stoel gleed, reageerde haar vader woedend op de menselijke haas. Op de beelden is te zien hoe de 22-jarige zijn paashazenhandschoenen afrukt om toe te slaan, terwijl omstanders de mannen uit elkaar proberen te houden.

De mannen zijn allebei in het ziekenhuis behandeld omdat ze lichte verwondingen hadden opgelopen, meldden Amerikaanse media maandag. Er is nog geen aanklacht tegen ze ingediend. Het is ook niet bekend of de man nog eens wordt ingehuurd voor zijn paashazenwerk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pijnlijk: niet iedereen vindt paashazen leuk
Sluiten