Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 7 mrt 2016 / 12:20 uur

Peuter steelt 5000 dollar om Zayn Malik ‘te kopen’

Een peuter uit Washington werd vorige week flink teleurgesteld toen bleek dat ze oud-lid van One Direction, Zayn Malik, niet kon kopen. Ook niet met de 5000 dollar die zij van haar vader stal.

De 2-jarige Jules had haar plannetje helemaal gereed: ze stal 5000 euro uit de spaarpot van haar vader en verstopte het enorme bedrag in haar lunchtrommeltje voordat ze naar de kinderopvang werd gebracht. Hoe ze het wilde doen weten we niet, maar Jules was ervan overtuigd dat ze haar grote idool Zayn Malik met dit geld kon kopen. Haar plan werd echter bruut verstoord door haar tante, die het voorval achteraf op Twitter plaatste.

https://twitter.com/i/status/705101018657378304

Haya, de tante van het meisje, begrijpt haar kleine nichtje wel. Ze is zelf ook groot fan van Zayn en vertelt aan Metro UK dat haar nichtje de rest van One Direction nooit echt interessant heeft gevonden. En hoewel Jules de 23-jarige zanger helaas niet heeft kunnen kopen, heeft ze wel een retweet van Zayn te pakken. Schattig!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peuter steelt 5000 dollar om Zayn Malik ‘te kopen’
Sluiten