Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 9 mrt 2016 / 15:40 uur

Ouders faken verkrachting voor gratis speeldagje

Indoor speeltuinen… De plek waar je als ouder even in het restaurant kan gaan zitten niksen, terwijl je kinderen naar hartelust rennen, klimmen en vliegen. Aan het eind van de dag komen ze terug naar je tafeltje en ze zijn de rest van de dag lekker rustig.

Klacht

Klein nadeeltje: terwijl jij relaxt en je kinderen hun gang laat gaan, houd je ze dus niet in de gaten. Dan zou er van alles kunnen gebeuren, van bloedneuzen en vechtpartijtjes tot verkrachtingen. Dat moeten twee ouders uit Perth, Australië, gedacht hebben toen ze besloten het personeel aan te klagen.

De eigenaar van ‘The Beach Kids Fun Centre’ in Balcatta zegt nu dat de beschuldiging van deze ouders in kwestie alleen maar is gemaakt, zodat zij niet hoefde te betalen voor hun kinderfeestje in de speeltuin. Ze zouden de aanklacht op 13 Februari hebben ingediend, nadat ze een half uurtje binnen waren.

Net binnen

De ouders eisten toen een tegemoetkoming en stonden erop dat de kinderen mochten blijven spelen totdat de speeltuin dichtging, vertelt de eigenaar aan WA Today. ,,We wisten meteen dat er niks was gebeurd, ze liepen alleen maar door de deur en sloegen al alarm. We denken dat het een tactische zet was om deze groep van 12 kinderen gratis te laten spelen.”

Agenten hebben gevraagd of iedereen met informatie over dit incident zich wil melden. De eigenaar heeft via de Facebook-pagina naar haar andere ‘loyale klanten’ gecommuniceerd dat zij op 22 maart een dagje gratis mogen komen spelen. Ze krijgen dan zelfs nog een drankje erbij.

https://www.facebook.com/&/posts/930917837027857

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouders faken verkrachting voor gratis speeldagje
Sluiten