Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 23 mrt 2016 / 11:26 uur

Ontevreden klant gooit python in sushirestaurant

Ontevreden klanten zijn de grootste nachtmerries van mensen die in de horeca werken. Maar een man die een sushirestaurant in Los Angeles bezocht maakte het wel heel erg bont. Hij liet een onaangename verrassing achter: een python van bijna 4 meter lang.

Hiroshi Motohashi bestelde voor 187 euro aan sushi en betaalde de rekening. Op zich nog niets vreemds dus, maar toen hij aan het personeel een kleine slang liet zien die hij bij zich had, stuurden ze hem het restaurant uit. Dit kon de man niet accepteren. Het duurde niet lang voordat hij terugkeerde, deze keer met een reusachtige gele python van zo’n vier meter lang. „F*** you guys”, riep hij naar de managers, aldus de Los Angeles Times.

Geschrokken

Zowel het publiek als het personeel schrok zich te pletter. De brandweer en dierenbescherming werden direct ingeschakeld om de slang achter de kassa weg te halen. Het dier en de kleinere slang zijn inmiddels ondergebracht bij de dierenbescherming.

Motohashi, die inmiddels gearresteerd is, bleek geen onbekende van de politie. Eerder moest hij al 15 maanden de gevangenis in vanwege het verkopen van bedreigde diersoorten zonder vergunning.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontevreden klant gooit python in sushirestaurant
Sluiten