Remco Visser
Remco Visser Good vibes 21 mrt 2016 / 13:30 uur

Onschuldig ogende landkaart blijkt pikant plaatje

Mensen met een kantoorbaan weten dat er niks mis is met het ophangen van enkele fraaie posters om je werkomgeving wat boeiender te maken. Maar expliciete afbeeldingen, zoals naakte dames, zijn daarbij uiteraard uit den boze. Toch lukte het een Reddit-gebruiker ShinyGreenCloud wél om wat erotiek zijn werkplek binnen te smokkelen.

Beaver Valley

De brave brandweerman was in de veronderstelling dat er niks mis was met de geografische landkaart die al jaren in de brandweerkazerne hing. Tot hem opviel dat de topografische namen op de afbeelding hem niet alleen onbekend voorkwamen, maar ook nog een behoorlijk schunnig waren. Zo vermeldde de landkaart onder meer Beaver Valley en Windy Ridge.

Bij nadere inspectie bleek dan ook dat de landkaart eigenlijk een vakkundig vermomde naaktafbeelding was en dat er bovendien nog veel meer hilarische namen op vermeld staan. Welke naakte dame er precies is afgebeeld is echter niet bekend, al zou het volgens de titel een Miss September zijn.

Reageer op artikel:
Onschuldig ogende landkaart blijkt pikant plaatje
Sluiten