Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 25 mrt 2016 / 13:50 uur

Oeps: Brandweer moet vrouw uit kinderzitje bevrijden

De 28-jarige Maria Maclennan denkt voortaan wel twee keer na voordat ze weer een geintje uithaalt. Na een avondje stappen met vrienden leek het de dame leuk om zichzelf in de McDonald’s in een kinderzitje te wurmen. Dat ging minder goed dan vooraf gedacht.

Maclennan kwam namelijk vast te zitten. En niet een beetje vast, nee, echt vast. Vrienden, personeel en toeschouwers probeerden haar uit de stoel te krijgen, maar het lukte niet. Uiteindelijk heeft de grapjas twee uur vastgezeten en moest ze door de brandweer worden bevrijd.

Een dag later blikt Maria terug op haar Facebook. „Ik kan wel zeggen dat ik mijzelf nog nooit zo erg heb geschaamd als gisteravond”, schrijft ze volgens Mirror. „Nadat ik had besloten, ondanks mijn leeftijd, uit te gaan op een doordeweekse avond, kreeg ik het idee om mijn klassieke grap weer eens te laten zien. Helaas voor mij kwam ik vast te zitten, tot hilariteit van iedereen in het fastfoodrestaurant.”

Gelukkig leert de Britse wel van haar fouten. „Note to self: op 28-jarige leeftijd pas je niet meer in een stoel die is bedoeld voor kleine kinderen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps: Brandweer moet vrouw uit kinderzitje bevrijden
Sluiten