Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 30 mrt 2016 / 13:10 uur

Oeps: 5-jarig jongetje zit met hoofd vast in pijp

Over pijnlijke situaties gesproken… Wij weten niet hoe gestrest we zouden raken als ons hoofd vast zou zitten in een pijp. Waarschijnlijk zouden we net zo hard huilen als het jongetje in onderstaande video. Dit jongetje leerde op een pijnlijke manier zijn lesje: je moet niet té nieuwsgierig zijn.

De Chineese 5-jarige, die niet bij naam wordt genoemd, moest door brandweermannen uit de pijp worden bevrijd. Hij had zelf zijn hoofd in de pijp gestoken, maar kon er toen niet meer uit. Op dat moment begon hij keihard te huilen en wist zijn moeder natuurlijk dat er iets goed mis was.

Verstikking

Zijn ouders probeerde de pijp van zijn hoofd te trekken, maar dat zorgde alleen maar voor meer pijn bij de jongen en zijn hoofd begon op te zwellen. In paniek besloten ze zo snel mogelijk hulp te zoeken, want anders zou de jongen nog stikken. De twee reden met de jongen naar de lokale brandweer en zij gebruikten hun gereedschap om de pijp open te breken.

Terwijl één van de brandweermannen sprookjes vertelde om de jongen te kalmeren, hadden zijn collega’s een half uur nodig om de jongen te bevrijden. Na de actie hebben ze de ouders nog even gewaarschuwd dat ze hun zoon voortaan beter in de gaten moeten houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps: 5-jarig jongetje zit met hoofd vast in pijp
Sluiten