Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 1 mrt 2016 / 18:25 uur

Naakte man ongewild middelpunt highres foto Shanghai

Met 24,9 miljard pixels is de foto van Shanghai, gemaakt door Big Pixel Studio een van de grootste panoramafoto’s ter wereld. En uitgerekend op die foto is een naakte man te zien die aan het bellen is in het raamkozijn van het luxueuze Pudong Shangri-La Hotel.

Omdat de foto van zulke hoge resolutie is, is het beeld heel goed inzoombaar. Met het blote oog lijkt dit beeld wat het beoogt te zijn: een prachtig kiekje van de grootste stad van China. Maar wie verder inzoomt, ziet plots hoe een man trots en statig de wereld aanschouwt. Poedelnaakt.

De foto is inmiddels een regelrechte sensatie in China, meldt de Shanghai Morning Post. Niet alleen de naakte man doet wenkbrauwen fronsen: elders op de foto is een man te zien die zijn broek ophijst, terwijl hij langs het water loopt.

Dertig miljoen views

Volgens Big Pixel Studio, het bedrijf achter de panoramafoto die in juni is gemaakt, is de gigantische foto al meer dan dertig miljoen keer bekeken. Nu de naakte man is ontdekt, volgen ongetwijfeld nog veel meer views.

Bekijk de foto via deze link. Spot jij de naakte man?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Naakte man ongewild middelpunt highres foto Shanghai
Sluiten