Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 12 mrt 2016 / 15:50 uur

Mysterie van de reuzenrat lijkt opgelost

Een groot mysterie van de rattenvanger van Londen deze week. Daar werd namelijk een rat gevonden die net zo groot is als een hond. Maar na wat onderzoek is het antwoord op het mysterie daar. Waarschijnlijk was de enorme rat een huisdier, zo laat The Sun weten.

Reuzenrat

Men denkt dat de rat uit Gambia komt en een bijster intelligent beestje is. Het is niet ongewoon dat de reuzenratten als huisdieren worden gehouden. Ze worden normaal gesproken ook aan de lijn gehouden. Waarschijnlijk is dat bij de Londense avonturier niet helemaal goed gegaan.

De ratten zijn slimme beesten, vroeger werden ze gebruikt om landmijnen op te sporen. Tegenwoordig dienen ze dus vooral als vermaak. Helemaal zeker is men nog niet, er wordt nog rekening gehouden met een eventuele rattenplaag. Er is dus een kans dat dit verhaal dus nog een flinke staart krijgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mysterie van de reuzenrat lijkt opgelost
Sluiten