Remco Visser
Remco Visser Good vibes 29 mrt 2016 / 18:22 uur

Miljardair met vloot gouden wagens op stedentripje

Voor de meeste mensen is een stedentripje een prima manier om met een kleiner budget toch even op vakantie te gaan. Maar je kunt het natuurlijk toch nog zo decadent maken als je zelf wilt. Dat bewees een Arabische miljardair afgelopen weekend, tijdens zijn bezoek aan Londen.

De Arabier nam voor zijn transport door de stad namelijk duidelijk geen genoegen met de kenmerkende dubbeldekkers of metro, maar nam zijn eigen extravagante wagenpark mee op reis. Zodoende raasden er tijdens de paasdagen vier gouden bolides door de wijken Kensington en Chelsea.

Decadent

Ook spraken de merken van de verschillende auto’s bovendien tot de verbeelding. De steenrijke Arabische toerist vloog namelijk een Mercedes G63 AMG 6×6 (480.000 euro), een Rolls-Royce Phantom Coupe (440.000 euro), een Lamborghini Aventador SuperVeloce (450.000 euro) en een Bentley Flying Spur (280.000 euro) mee. Het wagenpark zou in totaal goed zijn voor meer dan 1,5 miljoen euro.

https://www.youtube.com/watch?v=ewD2FhIstqs

Ergernis

Het is overigens niet voor het eerst dat steenrijke toeristen Londen bezoeken met hun peperdure bolides. In Chelsea wordt er al jaren steen en been geklaagd door de bewoners, die regelmatig midden in de nacht wakker schrikken van brullende motoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miljardair met vloot gouden wagens op stedentripje
Sluiten