Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 4 mrt 2016 / 12:02 uur

Mevr. Pannekoek (101) overladen met verjaardagspost

Mevrouw Pannekoek uit Winsum wordt op 17 maart 102 jaar oud. Een indrukwekkende leeftijd. Daarom riep haar zoon mensen op kaartjes naar zijn moeder te sturen, als verrassing. Met succes: de post blijft binnenkomen.

Zoonlief plaatste een advertentie in De Volkskrant en Trouw voor zijn moeder. Het is echter altijd leuk om een ouderwetse verjaardagskaart te krijgen op je verjaardag.

Tientallen mensen deelden de oproep van de man. Mevrouw Pannekoek heeft deze week dan ook al bergen met kaarten ontvangen. „Zo veel, niet te tellen! En ze komen werkelijk overal vandaan”, zegt de vrouw tegen Lindanieuws. „Het is mooi dat iedereen aan mij denkt. Echt geweldig.”

Goed bij de tijd

Hoewel mevrouw Pannekoek stokoud is, niet zo goed meer kan horen en wat lichamelijke klachten heeft, is ze nog jong van geest. „Ik lees elke dag de krant, tijdschriften en ben nog goed bij de tijd.”

De goedgemutste dame kan dan ook niet wachten tot haar verjaardagsfeest op 17 maart. „Ik heb twaalf klein- en achterkleinkinderen, dus het wordt vast gezellig druk. Ik ben benieuwd wat ze voor me in petto hebben, maar een ding is zeker: ik ben gezegend met zo’n grote familie.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Mevr. Pannekoek (101) overladen met verjaardagspost
Sluiten