Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 30 mrt 2016 / 09:05 uur

Meisje vindt perfecte Tinder-match: zichzelf

Tinder, het is ook niet de meeste serieuze app om een echte liefde te vinden… maar als je daar toch naar op zoek bent, kan het vrij lastig zijn. Iemand vinden die aantrekkelijk is, dezelfde interesses heeft en nog leuk chat ook is gewoon moeilijk.

Imgur gebruiker allenashasaurus kwam echter haar perfecte match tegen tijdens het swipen: zichzelf. Tinder maakt af en toe blijkbaar wel eens een foutje en daardoor zag het meisje haar eigen foto voorbij komen.

Tinder is so sassy.

Jammer genoeg kon het meisje daarna niet met zichzelf chatten… Dus de ware heeft ze nog steeds niet gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje vindt perfecte Tinder-match: zichzelf
Sluiten