Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 24 mrt 2016 / 09:57 uur

Meisje vindt hartverscheurend briefje in bierfles

Een 9-jarig meisje deed wel een hele bijzondere vondst toen ze samen met haar klasgenootjes het strand bezocht. In het zand vond de scholier een bierflesje met daarin een handgeschreven briefje.

Het bleek een hartverscheurende boodschap te zijn van een vrouw genaamd Katie, die in het Engels een ode bracht aan haar overleden vriend Craig. Het is niet duidelijk wie de auteur precies is. Aldus Mirror.

‘Elk moment koesteren’

In de brief stort ze haar hart uit. Katie schrijft: „Het lijkt wel eeuwen geleden sinds ik je voor het laatst heb gezien. Ik mis je nog steeds elke dag. Jouw dood heeft mij geleerd om elk moment te koesteren. Omdat jij al dat moois nooit hebt meegemaakt of gezien. En dat is jammer, want de wereld zit vol met wonderbaarlijke verrassingen. Ik had dit avontuur graag met jou beleefd.”

De handgeschreven brief

De enige aanwijzing die de vrouw geeft, is dat ze op het moment van schrijven op een schip zit richting Spanje. Dat verklaart hoe het bierflesje op het Spaanse strand terecht gekomen is.

Aan het einde van de persoonlijke brief schrijft Katie dat ze hoopt dat iemand ooit haar boodschap vindt en aangestoken wordt met het gevoel van geluk. Ze eindigt met: „Ik hou van je Craig. Hopelijk ben je nu op een mooie plek. Rust in vrede. Katie. xxxxx.”

https://twitter.com/NewsViewsPeople/status/712767540334895104

Hoewel een klein tipje van de sluier al is opgelicht, hoopt vindster Noelia uiteindelijk het hele verhaal van Katie en Craig te achterhalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje vindt hartverscheurend briefje in bierfles
Sluiten