Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 13 mrt 2016 / 17:35 uur

Meisje en hulphond in zelfde outfit voor gala

Erin Condrin en haar hulphond Lacey zijn onafscheidelijk. Niet alleen omdat Erin de hulp van de viervoeter nodig heeft, maar ook omdat ze beste maatjes zijn. En zoals het elk goed koppel betaamd, moest dat natuurlijk wel in dezelfde kleding.

Al enkele jaren lijdt Erin aan het Ehlers-Danlos Syndroom. Een ziekte die ervoor zorgt dat haar weefsel niet doet wat het zou moeten doen, waardoor ze simpele dingen zoals schrijven, vaak niet meer kan. Daarom heeft ze Lacey altijd aan haar zijde, zo vertelt ze aan Buzzfeed.

https://www.facebook.com/927396557307589

Giechelen

Toen het eenmaal tijd was voor het grote gala op haar school, besloot Erin dat haar beste vriendin ook een speciale outfit zou moeten krijgen. Dus liet ze de maker van haar eigen jurk, ook een bijpassende rok voor Lacey maken en ook werd de hond meegenomen naar de kapper. „Lacey liet iedereen lachen. De vrouwen van de kapsalon waren de hele tijd aan het giechelen en maakten de hele tijd foto’s van haar”, zo vertelt Erin.

Formeel

Hoewel Erin het geweldig vond om zich samen met haar hond voor te bereiden op het feest, beseft ze ook dat het gala niet de beste gelegenheid is om de viervoeter mee naar toe te nemen. „Ik wilde haar niet blootstellen aan een avond met zoveel mensen en allemaal flitsende lichten. Hopelijk kan ik haar in de toekomst wel eens meenemen naar een formeel evenement.”

https://www.facebook.com/902612516452660

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje en hulphond in zelfde outfit voor gala
Sluiten