Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 11 mrt 2016 / 08:56 uur

Mannen in India doden baby, verkrachten moeder

Voor een vrouw uit India is haar leven een hel geworden nadat ze door twee mannen werd verkracht in de bus. Daarvoor hadden ze al haar twee weken oude zoontje om het leven gebracht. Dat meldt Times of India.

Verkrachting

De 28-jarige vrouw was op bezoek geweest bij haar zus. De bus stopte bij een station in de plaats Shishgarh toen het misging. De mannen doodden eerst haar pasgeboren zoontje en verkrachtten de vrouw vervolgens. De 3-jarige dochter van de vrouw, die zich in een hoek van de bus had verstopt, zag het voor haar ogen gebeuren.

Volgens politiewoordvoerder Surendra Singh Panwar zijn de mannen gearresteerd. Ze worden verdacht van groepsverkrachting en dood door schuld: „De vrouw bereikte Shishgarh maandagavond. Bij het busstation waar ze een bus naar Bareilly moest pakken, kwam ze de twee mannen tegen”, aldus de woordvoerder.

De baby van de vrouw was al enige tijd ziek en de vrouw ging volgens politiewoordvoerder Yamuna Prasad naar haar zus om een bezoekje te brengen aan een boeddhistische heler: „Ze keerde terug toen ze de twee verdachten bij het busstation tegenkwam. Ze werd verkracht in de bus en vond later het levenloze lichaam van haar kind.” Volgens Times of India is het kind door de verdachten op de grond gegooid en daarbij om het leven gekomen.

Ziekenhuis

Het meisje slaagde erin zich te verstoppen en vervolgens uit de bus te glippen. Ze werd later op straat gevonden naast haar bewusteloze moeder. De vrouw is afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze wordt behandeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mannen in India doden baby, verkrachten moeder
Sluiten