Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 12 mrt 2016 / 13:10 uur

Man stikt in kippenvleugel bij eetwedstrijd KFC

Bij een eetwedstrijd in de Indonesische hoofdstad Jakarta is een deelnemer gestikt in een krokante kippenvleugel. De 45-jarige man overleed volgens lokale media in de ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Geldprijs

De eetwedstrijd werd georganiseerd door fastfoodketen Kentucky Fried Chicken. Iedere deelnemer kreeg bij de wedstrijd drie kippenvleugeltjes voorgeschoteld die binnen vijf minuten moesten worden opgepeuzeld. De winnaar werd een flinke geldprijs beloofd, namelijk van omgerekend 345.000 euro.

Deelnemer Fredy Jayadi leek deze in eerste instantie in zijn zak te kunnen steken. De eerste twee kipsnacks wist hij binnen mum van tijd naar binnen te proppen, maar bij de derde ging het mis, zo vertelt een woordvoerder van de politie. ,,Jiyadi verslikte zich in het vlees. Slokken water en vormen van eerste hulp mochten niet baten.”

Na het incident werd de eetwedstrijd per direct gestaakt. De fastfoodketen heeft tijdelijk de deuren gesloten, KFC heeft nog niet gereageerd op het voorval.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man stikt in kippenvleugel bij eetwedstrijd KFC
Sluiten