Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 4 mrt 2016 / 21:59 uur

Man schiet zichzelf door hoofd tijdens selfie

Foto’s maken met een wapen op je hoofd. Een 43-jarige man in Washington vond het een stoer idee en nam de hele dag selfies met zijn wapen én zijn vriendin. Op een gegeven moment ging het mis. Hij schoot zichzelf in zijn gezicht.

De man was op slag dood. Om te voorkomen dat het wapen af zou gaan, haalde hij de kogels er steeds voor het maken van de foto uit. Helaas vergat hij bij de laatste fotosessie een kogel. Die werd hem fataal.

Het is niet de eerste keer dat iemand zichzelf per ongeluk doodschiet bij het maken van een selfie met een wapen. Een 21-jarige Russin haalde per ongeluk de trekker over toen ze poseerde met een pistool.

Gevaarlijker

Volgens Washington Post zijn er in 2015 27 gevallen geweest waarbij mensen de dood vonden tijdens het maken van een selfie. Cntraveler doet daar een schepje bovenop en schrijft dat het aantal dodelijke incidenten tijdens het maken van een selfie eigenlijk veel hoger ligt dan het aantal dodelijke haaienaanvallen.

Om het aantal incidenten te verkleinen, maakte de Russische overheid als tegenreactie een serie van waarschuwingsbordjes die aangeven wat je vooral niét moet doen tijdens het maken van een selfie. De populaire wapen-selfie is ook in het rijtje opgenomen.

Reageer op artikel:
Man schiet zichzelf door hoofd tijdens selfie
Sluiten