Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 2 mrt 2016 / 14:56 uur

Man kiekt zoon met beste vriendin die gaat verhuizen

De 5-jarige Dop uit Breda vond het maar niets dat zijn beste vriendinnetje Roos (4) ging verhuizen. De vader van Dop, Martijn van Oers, bracht het slechte nieuws in de zomer van 2014 en besloot herinneringen aan de bijzondere vriendschap te maken met zijn camera.

Onvoorwaardelijk

Dop en Roos woonden bij elkaar om de hoek en waren het grootste gedeelte van hun leven onafscheidelijk. Toen Martijn te horen kreeg dat Roos en haar gezin zouden verhuizen naar een andere plaats, pakte hij zijn camera en gebruikte hij de zomervakantie om de ongecompliceerde, onvoorwaardelijke vriendschap tussen de twee kleuters vast te leggen.

Het resultaat: een prachtige serie zwart-wit foto’s. Van dag tot dag volgde Martijn de twee kleine kinderen. Hij bleef de fotoserie aanvullen tot de dag dat Roos vertrok. Zodat Dop en Roos later mooie herinneringen zouden hebben aan hun jeugd samen, maar stiekem ook om zelf weer even te voelen hoe het is om jong te zijn.

De volledige fotoserie is te vinden op de Facebookpagina van Dop en Roos.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man kiekt zoon met beste vriendin die gaat verhuizen
Sluiten