Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 23 mrt 2016 / 17:37 uur

Man filmt stiekem vrouw in de trein: wordt betrapt

Hoe vaak heb jij tegenover iemand in de trein gezeten en gedacht: ik zou wel eens een filmpje van je willen maken om je gezicht te onthouden? Geef maar eens toe: je hebt dit eigenlijk gewoon heel vaak gedacht. Omdat iemand bijvoorbeeld heel knap was, of een gekke jas aan had… Stiekem foto’s en filmpjes maken in de trein is best een ding.

https://www.facebook.com/10152724390864464

Zeker als je ziet dat iemand dit bij jou doet en je hem ermee wil confronteren, maar eigenlijk niet zo goed weet hoe. De 22-jarige Tegan Portener had dit probleem in de trein in Sydney, Australië. Ze zag ineens een iPhone onder de stoel voor haar, gericht op haar.

Bewijsmateriaal

Toen ze zich realiseerde dat de telefoon bij de man voor haar hoorde, nam ze aan dat hij haar aan het filmen was. En wat doe je dan? Dan film je toch gewoon terug. De vrouw pakte haar telefoon en nam bewijsmateriaal op.

Verbazing

Tegan filmt een tijdje hoe de man haar filmt, tot ze eindelijk de moed heeft om te vragen wat de man aan het doen is. „Excuseer me, maar wat bent u aan het doen met uw telefoon?" Horen we haar vragen. „Wat?" Vraagt de man met een verbaasd hoofd. Hij lijkt alles te gaan ontkennen, of hield hij zijn telefoon echt per ongeluk zo?

De (gespeelde) verbazing van de man maakt de jonge vrouw alleen nog maar bozer en ze besluit het filmpje op haar Facebook-pagina te zetten, met de man vol in beeld. Hierop werd een 30-jarige man enkele dagen later gearresteerd. Volgens de politie wordt hij aangeklaagd voor het schenden van de privacy van de vrouw.

https://www.facebook.com/TEG4N/posts/10154021969234464

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man filmt stiekem vrouw in de trein: wordt betrapt
Sluiten