Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 6 mrt 2016 / 20:35 uur

Man doet bizarre actie voor z’n ex, is een ander

De 24-jarige Tony Cartlidge bedoelde het volgens hemzelf zo goed, maar toch werd hij op de bon geslingerd. De man dacht dat hij zijn ex-vriendin op straat zag lopen en besloot dat hij haar terug wilde winnen.

Dat terugwinnen deed hij niet met een romantisch liedje of dansje, nee Tony trok zijn broek van zijn billen, zo hoppa naar beneden. En wat bleek? De vrouw was niet zijn ex. Om het nog iets erger te maken, had de vrouw ook nog een kindje bij zich. Ze belde direct de politie.

Zelfs in de rechtbank dacht Cartlidge nog dat de dame in kwestie wel degelijk zijn ex-vriendin was. Volgens Metro UK zei hij daar: ,,Wat is er? Zo doe je normaal nooit.” Volgens de agenten heeft de man tijdens zijn arrestatie als reden opgegeven dat het laten zien van zijn blote geslachtsdeel de twee weer samen zou brengen.

Raar gedrag

De man heeft nu een taakstraf van twaalf maanden aan zijn broek hangen. Volgens de aanklager kwam de man ineens uit de bosjes: ,,Ze hoorde een geluid uit de tuin achter zich komen. Toen zag ze een man. Toen ze bij een kliko aankwamen, stopte ze en zei hem dat hij eerst kon gaan, maar hij zei dat zij eerst mocht. Ze vond zijn gedrag een beetje raar."

Toen kwam de vraag van de man: ,,wil je iets zien?", waardoor de vrouw van slag raakte en hem vertelde dat hij weg moest gaan. Hij deed het tegenovergestelde. De vrouw liep snel weg, maar zag in haar ooghoeken nog hoe de man met zichzelf begon te spelen.

Mentale problemen

Ze zei hem nog: ,,Ik weet niet eens wie je bent, psycho." Sinds het incident is de vrouw ontzettend angstig. De advocate van de man, Zoe Leese, zegt dat het op het moment dat het incident plaatsvond niet zo goed ging met de man. ,,Hij heeft mentale problemen en op dat moment misbruikte hij medicijnen. Hij walgt van zichzelf en wil het achter zich laten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man doet bizarre actie voor z’n ex, is een ander
Sluiten