Metro
Metro Good vibes 13 mrt 2016 / 09:35 uur

Man breekt in bij Albert Heijn voor moestuintjes

Een man die in de nacht van zaterdag op zondag inbrak bij een Albert Heijn-vestiging in Nijmegen was uit op een wel heel bijzondere buit.

Hij brak niet in voor geld, tabak of drank, en zelfs niet voor een levensvoorraad diepvriespizza’s, maar voor moestuintjes. Hij stal vier dozen en een doos stekpotjes (om de plantjes in te zetten). De moestuintjes maken deel uit van een tijdelijke actie. Bij iedere vijftien euro aan boodschappen krijg je er eentje gratis. Maar het sparen op de reguliere manier ging hem kennelijk niet snel genoeg.

Verzet

De politie heeft de man aangehouden, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De man verzette zich zo hevig dat agenten een diensthond hebben ingezet. Na een beet van het beest gaf hij zich gewonnen. meldt de politie via Facebook.

https://www.facebook.com/politienijmegenzuid/posts/628138200695730:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man breekt in bij Albert Heijn voor moestuintjes
Sluiten