Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 2 mrt 2016 / 19:00 uur

Lief: nieuws zwangerschap origineel verteld aan man

De Amerikaanse Lisa Sadiwnyk had net een heerlijke vakantie met haar grote liefde en man Eric achter de rug. Wat hij alleen niet wist is dat zijn vrouw extra bagage mee op vakantie had genomen, ze is namelijk zwanger van hun eerste kindje. Omdat de toekomstige moeder zo verliefd is op haar Eric wilde ze het nieuws op een originele manier vertellen. En dat is gelukt!

Het koppel was al een tijdje bezig om zwanger te worden. Tijdens hun tripje naar Las Vegas deed Lisa tweemaal stiekem en zwangerschapstest. Wat bleek? Beiden positief! De enthousiaste Lisa besloot even te wachten met het goede nieuws te vertellen.

De terugreis

Dat deed ze totdat ze met Eric in het vliegtuig zat op hun weg terug. Maar ze schakelde daarbij wel de hulp in van iemand anders…

https://www.facebook.com/lisa.schiavo.7/posts/10101056379334505

Lisa zorgde er meteen voor dat het moment op camera werd vastgelegd en toen de video eenmaal op Facebook stond, stroomden de felicitaties binnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: nieuws zwangerschap origineel verteld aan man
Sluiten