IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 2 mrt 2016 / 20:05 uur

Knul wil niet naar school, opent vuur op familie

We herkennen het wel een beetje, die vroege ochtend dat je geen zin hebt om op te staan. Laat staan wanneer de reden is dat je naar werk of school moet. Maar zo ver als een 16-jarige knul uit de Amerikaanse staat Tennessee zullen we nooit gaan. Hij opende het vuur op zijn familie.

Volgens NOS had de scholier geen zin om op te staan en naar school te gaan. Bij de schietpartij raakten zijn oma, jongere zusje en neefje gewond. Moeder en een ander zusje konden op tijd wegkomen van de furie van de puber.

Poging tot doodslag

De wispelturige jongeman werd volgens moeder en grootmoeder kwaad omdat ze hem wakker maakten om naar school te gaan. Uiteindelijk pakte de jongen een pistool en begon te schieten. Niemand wist dat hij het pistool überhaupt in zijn bezit had.

De jongen is gevlucht en heeft zijn wapen weggegooid. Al snel werd hij gevonden en aangehouden. De aanklacht tegen de puber is niet de lichtste: die luidt vier keer een poging tot doodslag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knul wil niet naar school, opent vuur op familie
Sluiten