IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 7 mrt 2016 / 20:25 uur

Knul neemt wraak op ex-vriendin die telefoon houdt

De relatie tussen Melisa en haar ex-vriendje is niet echt lekker geëindigd. Het is nooit makkelijk om je spullen terug te vragen als je verkering voorbij is, maar met een koppig meisje als Melisa, is het helemaal lastig. Daar kwam ook haar vooralsnog onbekende ex-vriendje achter.

Tijdens hun relatie kocht hij een telefoon die Melisa mocht gebruiken. De liefde ging voorbij, en de ex-vriend wilde graag zijn telefoon terug. Hij had er immers voor betaald. Daar dacht Melisa anders over. „Je krijgt de telefoon niet terug voor ik een nieuwe heb”, reageerde ze op de vraag. Nadat ze meerdere keren weigerde de telefoon terug te geven, besloot de ex het heft in eigen handen te nemen.

Wraak

De telefoon staat namelijk nog steeds op zijn eigen naam. Met de Find My iPhone-app zocht hij Melisa’s telefoon en registreerde het toestel als verloren. Wat er daarna gebeurde, is vrij voorspelbaar: de knul verwijderde alle inhoud van de telefoon. Als klap op de vuurpijl liet hij ook nog een berichtje achter: „Hey babe, ik heb besloten de telefoon uit te schakelen. Het is mijn telefoon, zie je. Daarom kan ik dat doen. Je had me geen fuck boy moeten noemen. Nog een fijne dag! #phoneless.”
Dat gebeurde allemaal natuurlijk niet zonder dat er screenshots van werden gemaakt. Die kun je op je gemak terugkijken op Imgur.

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knul neemt wraak op ex-vriendin die telefoon houdt
Sluiten